Jan van Veelen

Founder

Jan gelooft dat bottom-up impact ondernemerschap bij kan dragen aan een gelijkwaardige, duurzame en gezonde samenleving. Hij is de visionair achter Blue Millies en weet zeker dat deze wijken er ook echt gaan komen!

Frank Teeuwen

Strategie

Partner in crime van het eerste uur. Woont liever in Blue Millies dan in een kamper (scheelt niet veel). Als hij iets niet weet, dan weet hij het een week later. Websites bouwen, grond kopen. Hij zoekt het uit!

Steef van Lokven

Maatschappelijk ontwikkelaar

Steef is een doorpakker als het gaat om proces, beleid en visie. Met haar kwaliteiten als sociaal ondernemer en haar achtergrond als cultureel antropoloog voegt ze ontzettend veel toe aan zowel de concrete als de sociale kant van Blue Millies.

Lindi Levinsohn

Strategie

Zij is een echte scrum-vrouw, daar kan niemand tegenop. Elk doel wordt vertaald in een plan. Strategische vragen schudt ze uit haar mouw om het team uit te dagen!

Luc van de Zand

Partnerships

Onze partnership manager ziet altijd de win-win en heeft een neusje voor kansen.

Marco Kemp

Projectontwikkelaar

Marco zijn passie is om Nederland mooier te maken. Als projectontwikkelaar draagt hij daar al ruim 20 jaar aan bij. Hij zet al die ervaring en motivatie in om van Blue Millies een succes te maken.

Haroen Martens

Architect

Haroen gelooft al lange tijd in Blue Millies en zet zich in om deze woonwijken te realiseren. In het dagelijkse leven is hij architect, vader van twee zonen en hij wil net als alle teamleden graag wonen in een Blue Millies wijk.

Volg je ons al?