Uniek rollensysteem

Ieder Blue Millies huishouden heeft een rol en draagt een stukje verantwoordelijkheid voor de directe leefomgeving. De toewijzing van de woning gaat zelfs via de 25 unieke rollen. Wij geloven dat dit veel voordelen oplevert.

Het moet een toevoeging zijn en natuurlijk geen stress opleveren. Er ligt absoluut geen eindverantwoordelijkheid op je schouders. In de gekozen rol ben je aanspreekpunt en hopelijk een inspiratiebron voor de andere Blue Millies.  Je hoeft nog helemaal geen ervaring of kennis te hebben met je gekozen rol. Intrinsieke motivatie, daar draait het om. Blue Millies zorgt voor training en inspiratie zodat je kan groeien in jouw interessegebied. En wie weet geef jij het geleerde door aan de buren. Een sneeuwbaleffect.

25 rollen

Per wijk worden alle 25 rollen ingevuld, waardoor er veel diversiteit is in talenten en interessegebieden. Iedere bewoner kan in de interne app aan de hand van een motivatie video zien hoe de andere bewoners hun rol willen invullen.

Uiteraard heeft iedere bewoner van de wijk ook interesse en talent voor andere rollen. En los van de 25 rollen is er nog zoveel meer te ontdekken. Het één mag het ander dan ook zeker niet uitsluiten. De workshops zijn toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in het desbetreffende onderwerp. En ons belevenisprogramma richt zich op nog veel en veel meer dan alleen de vaste rollen.