Meld je vrijblijvend aan

Het kost je 4 minuten.

Ontvang updates 

Weet wat er speelt.

Denk mee

Praat mee. Bouw mee.

Wat kan ik verwachten na mijn aanmelding?

Je interesse is bij ons bekend

Door je aan te melden laat je zien dat er draagvlak is voor Blue Millies. Je hebt in je aanmelding aangegeven voor welke regio en welke rol je interesse hebt. Deze gegevens helpen ons om aan gemeenten te laten zien hoeveel geïnteresseerden er in de regio zijn. De officiële inschrijvingsprocedure gaat in vanaf het moment dat we een locatie op het oog hebben en hier vergunningen voor krijgen.

Wij werken door

We zijn samen met onze partners opzoek naar een stuk grond waarop de eerste Blue Millies woonwijk gerealiseerd kan worden. In de tussentijd blijven we Blue Millies verder ontwikkelen om onze, en nu ook jouw, droom te realiseren. 

Je hoort van ons

Zodra er meer bekend is omtrent de ontwikkeling van Blue Millies brengen we je per mail op de hoogte. Vanaf het moment dat de eerste woningen in de verkoop zullen gaan zal jij dat als eerste horen. 

1600 huishoudens gingen je al voor. 

”Kan ik iets bijdragen?”

Wil jij ook een Blue Millies ambassadeur zijn? Kan je iets specifieks waar Blue Millies bij geholpen is? Wil je brochures aan gemeentes en experts aanbieden? Meld je aan en “join the blue movement”

Ontmoet je buren

Het zou zo maar eens kunnen dat je straks samen in Blue Millies woont. 

Liesbeth

Een betaalbare woning in het groen, met een kleine ecologische voetafdruk en gebouwd met respect voor planten en dieren. Liefst in een omgeving met mensen die ook duurzaam en sociaal willen leven en zich daarvoor inzetten door met elkaar spullen, kennis en tijd te delen. 

Tarieg

‘Ik heb nu een koopwoning waar ik prima zit, maar toch zou ik meer in de natuur willen zitten en duurzamer willen wonen’

Eva

Door allerlei redenen zijn mensen steeds vaker apart gaan leven van hun buurtgenoten, en Blue Millies brengt juist deze mensen weer bij elkaar. Samenhorigheid in een verantwoorde omgeving, dat brengt jong en oud bij elkaar!

Volg je ons al?

Stay tuned