Vrijdag 5 april organiseren wij 
De toekomst van Wonen.

Er wordt veel gesproken over de woningmarkt en terecht. Er is namelijk een groot tekort aan balans en visie. Een plek waar mensen zich thuis voelen ontbreekt voor velen en ze zijn overgeleverd aan het disfunctionele systeem. We kunnen veel beter en dat moeten we samen mogelijk maken.

Blue Millies gelooft dat burgers, overheden, grondeigenaren, ontwikkelaars en uitvoerders hun schouders onder deze crisis moeten zetten en dienen samen te werken. Nieuwe kansen zien en daadkrachtig acteren. 5 april brengen we hen samen en willen we verschillende nieuwe en bestaande perspectieven horen en verbinden.

Het event is voor wie vanuit professie of interesse wil bijdragen, leren en verbinden in de zoektocht naar oplossingen voor deze crisis! Kort samengevat: Het event is voor iedereen die zich verantwoordelijk voelt voor de (lokale) woningmarkt.

Het programma:
14.00 -16.30 uur | Keynote, panel en cocreatie-sessies
17.00 – 18.30 uur | Kennismaken, borrel, inspiratie

Sprekers

We introduceren met grote trots de volgende sprekers. We kijken ernaar uit om vanuit alle verschillende perspectieven het gesprek aan te gaan over de toekomst van wonen. 


Ramiro Gomes Monteiro

Dagvoorzitter

Jan van Veelen

Founder Blue Millies

Désiré van Laarhoven

Wethouder RO, duurzaamheid, recreatie, plattelandsontwikkeling gemeente Boxtel

Boudewijn Tooren

Voorzitter Creabitat en Herenboeren Boxtel

Marjolein Jonker

Founder Marjolein in het klein en ambassadeur Tiny House Movement 

Meld je aan

Locatie

Gemeenschapshuis De Walnoot, Reginahof 1, 5282 GC Boxtel